"Wij gaan 100.000 jongeren bereiken dit jaar!"

God First is opgericht met als doel om jongeren in Nederland tot Jezus te brengen. Nog nooit waren zoveel jongeren depressief als in dit uur. Het is duidelijker dan ooit dat een leven zonder God tot de dood leidt. Steeds meer jongeren zien dit en verlangen naar God.

De kerk heeft echter grote moeite om ze te bereiken. Zeer weinig kerken hebben een missionaire jongerenbediening. De vraag is groot. Het aanbod is klein. Het doel van God First is om zowel d.m.v. social media als evenementen gelovige én ongelovige jongeren tot Jezus te brengen. 

Daniel van Deutekom
Founder van God First Ministries

"Social media is key"

God First is opgericht met als doel om jongeren in Nederland tot Jezus te brengen. En dit gebeurt voornamelijk op de plekken waar de jongeren veel actief zijn, in de afgelopen 10 jaar is er een enorme druk op social media gekomen en hier hebben veel jongeren mee te maken! Hierdoor word hun zelfbeeld erg beïnvloed en houden veel jongeren er negatieve klachten aan over.

Juist door op deze platformen te laten zien dat een christelijk leven geweldig is, en Jezus er altijd voor je wil zijn kunnen wij ons steentje bijdragen in de wereld ter opbouw van het koninkrijk van God!

what you need to know

in your inbox every morning

what you need to know

in your inbox every morning