Instagram live naar online genezingsdienst

Het begon allemaal bij een keer live gaan op Instagram met wat vrienden. Al snel kregen we het verlangen om voor kijkers te gaan bidden. Dit kwam voort uit het idee om podcasts op te nemen tijdens het live gaan.
 
Ik kreeg het idee dat God hier krachtig door heen ging werken en hielden we een online genezingsdienst. Hierdoor hebben we een kleine community opgebouwd met vaste kijkers.
 
Uren lang online bidden
Tijdens deze momenten hebben we aan God gevraagd voor beelden van de kijkers en hebben we gebeden voor de mensen online. Misschien klinkt dit in het begin een beetje apart om online te bidden vraag je je af hoe dat in zijn werk gaat. 

Hiervoor zal ik een korte uitleg geven over hoe we dit hebben gedaan. Van te voren heb ik met één of twee anderen video gebeld om voorbede te gaan doen. Daarna gingen we rond een uur of zeven ’s avonds live. Het was de bedoeling om tot acht uur door te gaan, maar werd meestal rond een uur of negen.
 

Enkel
Tijdens het live gaan hebben we voor zieken mogen bidden en wauw wat bewoog God hier doorheen. Éen van mijn meest bijgebleven moment was dat ik God om een woord vroeg en ook daadwerkelijk heb gekregen. Ik kreeg het woord: enkel.

Aanraking met de Heilige Geest
We vroegen de kijkers of er mensen waren met pijn in de enkel. Hier kwamen twee mensen naar voren in de chat en zijn genezen.

” Achteraf horen we vaak verhalen dat mensen zijn aangeraakt, genezen en emotioneel zijn na de online genezingsdienst.”

Achteraf horen we vaak verhalen dat mensen zijn aangeraakt, genezen en emotioneel zijn na de online genezingsdienst. Ook hebben mensen de Heilige Geest ontvangen en hebben ze God voor het eerst ervaren. Bij één van onze online genezingsdiensten zijn er welliefst zeven aanrakingen met de Heilige Geest! Zelfs ongelovigen zijn genezen en werden vele bemoedigd.

Zaadjes
Door deze online diensten heb ik een kleine community kunnen opbouwen. Ons hoogtepunt is dat er 150 kijkers hebben meegekeken. Hierdoor zijn er meerdere zaadjes gepland.

Lijkt het jou ook leuk om dit te doen? En wil je hierin graag wat hulp, neem dan contact op via onze sociale media kanalen.

 Jeremy werd door God geraakt en sindsdien is zijn leven radicaal anders.
Op God First deelt hij zijn getuigenissen. Meer lezen? Op zijn website kan je meer ontdekken.  

Daniël van Deutekom

Stuur een mail naar de auteur, vergeet niet de naam te vermelden!

AGENDA

Visieavond over plannen God First in 2023. We beginnen om 19:30 in Arnhem met een borrel, er is aanbidding, tijd voor connectie en onze vrijwilligers stellen zich voor. Meer informatie.

Fire Night met zendeling Baruch van Beek in Arnhem. Meld je aan.

Landelijk tienerevent Momentum United. Meer informatie.

Miracle Night i.s.m. House of Miracles in Arnhem, met aanbidding o.l.v. Jason Upton. Meer informatie volgt.

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze maandelijkse update!

SHOP

Onze webshop gaat in maart live.

MOMENTUM

Dit is hét landelijke tienerevent waar levens veranderd worden. Op 25 maart verwachten we honderden tieners én jongeren die samen God gaan aanbidden en gaan luisteren naar Zijn Woord.

Tijdens vorige edities gaven tientallen tieners (voor het eerst) hun leven aan Jezus. We zagen wonderen gebeuren. Depressies werden verslagen en Jezus werd verheerlijkt. Zorg er dus voor dat jij dit meemaakt!

what you need to know

in your inbox every morning

what you need to know

in your inbox every morning