Wonderen aan de lopende band

“Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!” zo staat het in Hebr. 13:8. Hierom is Jezus niet veranderd in het doen van wonderen.

Er was een periode dat ik dagelijks wonderen en tekenen meemaakte. Ontzettend gaaf was dit! En hier wil ik een aantal van delen.

Uitbundig
Bij mijn maat ben ik een keer op bezoek geweest en was ik altijd erg uitbundig over mijn geloof. Hij heeft toen gevraagd of ik minder uitbundig kon zijn hierin. Het had te maken met dat hij ook ongelovige vrienden over de vloer had. Het ging er meer om dat ik niet meteen over bevrijding en alles begon.

Ja, ik kan het echt niet laten
Totdat een vriendin van mij binnenliep en we zaten met ongeveer vijf á zes man in zijn woonkamer. En ze vertelde me dat ze last van haar knie had. “Ja, ik kan het echt niet laten.” dacht ik. Dus heb ik haar gevraagd of ik voor haar mocht bidden, waar al die mensen bij waren. Het was erg grappig, omdat mijn maat net had gezegd dat ik minder uitbundig moest praten over mijn geloof. Gelukkig mocht ik voor haar bidden en heb ik als eerst een zacht gebed uitgebeden.
Hierdoor ervoer ze minder pijn, maar het was nog niet weg. “Nog één gebed en je bent genezen in Jezus naam”, zei ik. Hierna was ze helemaal genezen en was de pijn weg. Terwijl alle ongelovigen erbij zaten.

Instabiele rug
Tijdens een doopfeest was er een vrouw en vertelde ze dat ze last had van een instabiele rug en dat haar nek bijna niet kon draaien. Hierdoor moest ze minder gaan werken. Op het feest waren meerdere gelovigen die niet geloofden in wonderen, daarbij waren er ook ongelovigen aanwezig.

Mijn gedachten gingen gelijk naar dat dit het moment was om te getuigen over deze genezing. Hun geloven misschien niet, maar ik wel! En na vijf keer gebeden te hebben tussen al die mensen was ze volledig genezen. Halleluja, wat een mega getuigenis. Éen week later is ze bij de fysio geweest en na een foto bleek dat haar rug volledig recht was gezet.

Dubbel wonder tijdens worship band
Tijdens een worship avond bij mijn jongeren groep van de kerk, zat ik naast een jongen en vertelde hij mij dat hij tien jaar lang van rugpijn had. Daardoor heb ik hem meteen gevraagd of ik voor hem mocht bidden. Hierbij dacht ik gelijk dat God grote dingen hierin gaat doen. Hij zei gelijk dat hij genezen is na mijn gebed. Hoe goed is onze God? Super goed! Uit enthousiasme ben ik naar mijn vriend gered en het hem verteld. Hij kwam gelijk met het verhaal dat hij hetzelfde heeft. Van blijdschap sprong ik een sprongetje in de lucht, want ik wist dat God een dubbele wonder vandaag zou gaan verrichten. Ook hij is genezen na gebed.

Snapchat wonder
Ik wil met jullie nog één wonder delen. Deze is namelijk via een spraakbericht op Snapchat geweest. Deze persoon was ongelovig. Ze liep op krukken en ik heb voor haar gebeden via een spraakbericht. De volgende dag heeft ze mij een video gestuurd dat ze door het huis rende zonder krukken!
Vervolgens heb ik haar gevraagd of ze nog ergens anders pijn had en die had ze, namelijk bij haar enkel. Hiervoor mocht ik ook bidden en gaf ze aan dat er iets verschoof tijdens het bidden en de pijn verdwenen is. Een paar dagen later was ze bij de fysiotherapeut geweest en die heeft aangegeven dat ze niet meer op krukken hoeft te lopen.

 Jeremy werd door God geraakt en sindsdien is zijn leven radicaal anders.
Op God First deelt hij zijn getuigenissen. Meer lezen? Op zijn website kan je meer ontdekken.  

Daniël van Deutekom

Stuur een mail naar de auteur, vergeet niet de naam te vermelden!

AGENDA

Visieavond over plannen God First in 2023. We beginnen om 19:30 in Arnhem met een borrel, er is aanbidding, tijd voor connectie en onze vrijwilligers stellen zich voor. Meer informatie.

Fire Night met zendeling Baruch van Beek in Arnhem. Meld je aan.

Landelijk tienerevent Momentum United. Meer informatie.

Miracle Night i.s.m. House of Miracles in Arnhem, met aanbidding o.l.v. Jason Upton. Meer informatie volgt.

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze maandelijkse update!

SHOP

Onze webshop gaat in maart live.

MOMENTUM

Dit is hét landelijke tienerevent waar levens veranderd worden. Op 25 maart verwachten we honderden tieners én jongeren die samen God gaan aanbidden en gaan luisteren naar Zijn Woord.

Tijdens vorige edities gaven tientallen tieners (voor het eerst) hun leven aan Jezus. We zagen wonderen gebeuren. Depressies werden verslagen en Jezus werd verheerlijkt. Zorg er dus voor dat jij dit meemaakt!

what you need to know

in your inbox every morning

what you need to know

in your inbox every morning